Promotering av lovende kunstnere og artister

Overalt finnes det lovende kunstnere og artister som ønsker å følge sin passion og realisere sin drøm. Vi ønsker å hjelpe noen ved å poste arbeidet deres på beNew.no, i håp om at noen av våre fantastiske kunder vil støtte disse p.t. ukjente, lovende, kreative sjeler på veien videre, ved å kjøpe noen av deres verker. beNew.no har ingen påslag og salget skjer direkte mellom kunde og kunstner. beNew.no garanterer derimot at dere får varene, eller vi gir dere pengene tilbake.

Denne måneden promoterer vi May Helen Dahl. Hennes kunst sjangre er: Digitale bildekunst

May-Helen har helt fra tidlig alder slitt med sterk angst og depresjon. Dette har ikke stoppet henne. Hun har alltid funnet sine egne veier å leve ut drømmene sine. Før hun startet med kunsten har hun uttrykt dette på andre måter, blant annet igjennom motorsport og dans.

Psykisk lidelse er noe hun i hele sitt voksenliv har vært brennende opptatt av og ønsket å gjøre noe med for å hjelpe andre ha bedre sjanser enn henne selv. Derfor har hun nå sett mot kunsten som en måte å formidle budskapet. Nå er hun ute med en bildeserie som uttrykker noen av de sterkeste følelsene hun selv opplever. Bildeserien skaper sterke inntrykk av smerten ved psykisk helse og ønsket hennes er å formidle følelsene mange med psykisk utfordring har.

Under ser du et utvalg fra bildeserien som vi får lov til å promotere til beNew.no kunder for kr. 2500,- ( Vanlig pris kr. 3000.- )  inklusiv sort, enkel ramme. Størrelse 30cm x 40cm. Bildene lages i opplag av 20 stk, numereres og signeres.

beNew.no ønsker May-Helen lykke til med lanseringen av bildeserien: Sinnsyg i øyeblikket, og håper dere kunder benytter dere av dette tilbudet, direkte fra kunstneren.

Bildene stilles ut hos " Såpass galleri " Odderøya, Kristiansand, september 2023 og hos Portalen i regi Kirkens bymisjon.

Hun blir også å lese om i Gatemagasinet MOT sommeren 2023.

For å bestille ta kontakt med May-Helen på tlf 92860997 eller may@benew.no

Tittel 1: " Fanget i seg selv" 

 

Tittel 2: "Kampen mot følelsene" 

 

Tittel 3: "Se håpet" 

 

Tittel 4: "Tankekjør" 

 

Tittel 3: "Et øyeblikk av lykke " 

 

************************************************************************

Eksempel på innramming